David André Østby

Oslo

Utgivelser

Helt til himlen - John-Inge Rolfsnes, David André Østby
Ferdiglagte Gjerninger - John Willy Torp og David André Østby
Igjen - Filadelfiakirken
Alle Dine Dager (Velsignet) - David André Østby
Hymner - David André Østby
Treenig Gud - Filadelfiakirken
For så langt - Filadelfiakirken
Skapende - Filadelfiakirken
Live Fra Skjærgårds - David André Østby
Eksplosjon - David André Østby

Om

David André Østby er en norsk lovsangsleder og låtskriver. Han har skrevet sanger som «All Because of You», «Syng Det Ut» (med Christian Hesselberg), «Gi Meg Jesus» (med Stig-Øyvind Blystad), Større Enn Alt (med Rudi Myntevik) og «Graven Er Tom».

David jobber til daglig som lovsangspastor i Filadelfiakirken i Oslo, der han har ledet lovsang siden 16 årsalderen. Han er også kjent som lovsangsleder på Skjærgårds Music & Mission festival og en rekke andre kristne festivaler.

I tillegg til å gi ut egen musikk, har David bidratt på innspillinger med blant annet Ungfila LIVE, Impuls, Ida Möller, Jan Groth og Arvid Pettersen. Han er også låtskriver, signert til det internasjonale selskapet Integrity, og har skrevet for og med internasjonale lovsangsledere som Leeland, Tim Hughes, Nathan Jess, Anna & Luke Hellebronth, New Wine, Eric Liljero, Josefina Gniste, Pingst, Micke Fhinn, Alfred Nygren, Kees Kraayenoord og Ken Riley.

David har et hjerte for å trene en ny generasjon lovsangsledere, noe som har gjort han til en mye brukt seminar- og foredragsholder om lovsang og kreativitet. Han er i tillegg en del av staben i lovsangsnettverket Lovsang.no.

Videoer

Ingen videoer funnet.