LAST NED APPENPÅMELDING

DU ER INVITERT!

Velkommen til Lovsang24! En konferanse av og for lovsangere i Norge.

Dette er en konferanse for hele ditt kreative og tekniske team, så vi anbefaler at du tar med deg hele teamet ditt for å maksimere utbyttet av helgen. Vi har samlinger, seminarer og spor som passer for alle tjenester.

Årets tema er «Invitert». Gud har ikke bare invitert oss til seg, men vi er også kalt til å invitere andre til Gud - og alt det gode han har for oss.

Velkommen til Lovsang24 15 og 16 mars i OKS Hallen rett utenfor Oslo!

LEDERDAGEN

Leder du et lovsangsteam eller lovsangsarbeid i din menighet eller du på en eller annen måte er en leder inn mot dette? Gå ikke glipp av lederdagen fredag 15. mars 12.00-16.30. Lederdagen er lagt i forkant av Lovsang24 fordi vi ønsker å sette av god tid til en mer spisset undervisning og samtale rundt det å være leder i en lovsangssetting. Med dette håper vi også at det vil være lettere å bygge gode nettverk og relasjoner. Her blir det så mye gode input til inspirasjon og utrustning👏🙏

Leder du et lovsangsteam eller lovsangsarbeid i din menighet? Gå ikke glipp av lederdagen fredag 24 mars 12.00-16.30.

Lederdagen er lagt i forkant av Lovsang23 fordi vi ønsker å sette av god tid til en mer spisset undervisning og samtale rundt det å være leder i en lovsangssetting. Med dette håper vi også at det vil være lettere å bygge gode nettverk og relasjoner. Her får du undervisning om hvordan du kan utruste ditt team og menighet. Anbefales!

Pris: 290,-

Program

11:30
Registrering lederdag
12:00
Lederdag
16:30
Pause til konferansestart

FREDAG

LEDERDAG
12.00 - 13.00 Bolk I
13.00 - 13.45 Lunch og nettverk
13.45 - 14.00 Pause
14.00 - 14.45 Bolk II
14.45 - 15.00 Pause med forfriskninger
15.00 - 15.45 Bolk III
15.45 - 16.30 Bolk IV | Forbønn/lovsang/utsendelse

KONFERANSE
18:00    Registreringen åpner
19:30    Åpningsmøte | Hovedsalen

LØRDAG

09:00 Lovsang og bønn | Plenumssalen
10:00 Morgenmøte | Hovedsalen
12:15 Seminarer | Ulike rom (seminaroversikt kommer snart)
13:15 Lunch | Inkludert i prisen
13:15 New song café | Plenumsalen
14:15 Spor | Ulike rom (se sporoversikt)
16:00 Fellessamling | Hovedsalen
17:15 Middag
19:00 Avslutningsmøte | Hovedsalen

Du kan velge spor innenfor 8 forskjellige kategorier. Her velger du det sporet som passer deg og din tjeneste best. Vi anbefaler  at du velger et spor som passer den rollen du har i teamet ditt, eller kanskje du heller er lysten på å lære deg noe nytt?

SANGERE
På sanger-sporet vil du møte dyktige instruktører som vil hjelpe deg å vokse som vokalist. Du vil både bli inspirert, og få konkrete verktøy du kan bruke i tjenesten din.

MUSIKERE
Dette er sporet for deg som er musiker, enten du spiller bass, el-gitar, akustisk gitar, trommer, synth, piano eller et annet instrument. Her møter du dyktige instruktører som vil utfordre deg på å vokse både som musiker og i et team.

TEKNIKK
Dette er sporet for deg som har tjeneste innenfor lyd, lys, skjerm eller har andre tekniske oppgaver. Du møter dyktige instruktører og kan bli kjent med andre som brenner for kirke og teknikk.

KREATIV KOMMUNIKASJON
Dette er sporet for deg som driver med foto, film, grafikk, design, sosiale medier eller andre kreative uttrykk. Vi håper sporet vil inspirere deg til å formidle med frimodighet, og hjelpe deg til å se hvordan du kan bruke din gave både innenfor og utenfor kirkens vegger.

LEDERE
Er du leder eller hovedleder for et team, er dette sporet for deg. Sporet vil være relevant for deg som leder mennesker, uavhengig av hvilket tjenesteområde du leder.

LÅTSKRIVING
Dette er sporet for deg som ønsker å vokse som låtskriver. Passer best for deg som allerede har noe eller mye erfaring med låtskriving, eller lyst til å lære mer om låtskriving.

DANS
Dyktige instruktører vil inspirere deg til å utvikle deg som danser, og hjelpe deg til å se hvilken rolle dansen kan spille i din lokale menighet eller lovsangsmiljø.

BØNN
Dette er sporet for deg som har en bønnetjeneste, eller ønsker å lære mer om viktigheten av og kraften i bønn.

ET LIV I TJENESTE
Håvard og Monica Kilvær Håvard Kilvær med Gunn Bjørg Wee Lunde, John Arve Lunde og Jan Honningdal
Hvordan ser det ut å stå i tjeneste gjennom et liv? Hvordan stå i tjeneste som familie? Guds omsorg og ledelse ut gjennom alle sesonger? Hvordan beholde relasjonen til Jesus og det brennende etter et langt liv? Guds enorme godhet!

LOVSANGENS TEOLOGI
Mathias Martinsson
Hva sier egentlig bibelen om lovsang, lovsangslederens rolle og lovsangens funksjon? Mathias er mangeårig pastor, bibellærer, lovsangsleder og låtskriver. I dette seminaret vil han gi deg en god oversikt over lovsangens bibelske begrunnelse.

FRA DRØM TIL VIRKELIGHET
Stian Reinhartsen
Stian vil dele sine erfaringer med å starte et mediebyrå, drive en av landets største entreprenør-podcaster og å bygge opp artisten Matoma. Dette seminaret vil være relevant for alle som bærer på en drøm, gave eller kall som dere ønsker skal bli virkelighet.

KONFLIKTHÅNDTERING
Thomas Dorg
Konflikter er uunngåelige i ethvert team. Thomas er direktør for King-instituttet og har en mastergrad i konfliktløsning fra Universitetet i Bradford. Gjennom mange år har han jobbet med konfliktløsning både i kristne miljøer, i samfunnet og i fredsarbeid. Thomas deler konkrete redskaper med oss om hvordan vi kan håndtere konfliktene våre på en bedre måte.

MUSIKKPRODUKSJON
Jan Ove Kjøndal og Dag Eirik Hanken
Jan Ove og Dag Eirik har jobbet med både lovsang og anerkjente artister i den sekulære musikkindustrien. I dette seminaret forteller de hvordan de jobber med musikkproduksjon, og vil gjennom konkrete eksempler inspirere deg til å bli en bedre produsent - uansett hvilket nivå du befinner deg på.

LOVSANG MED FÅ RESSURSER
Tiedemann Borge og Konrad Lunde
Vi er alle i situasjoner hvor vi skulle ønske vi var fulltallige - men må klare oss med de begrensningene vi har som lovsangsteam. Så hvordan gjør vi det meste ut av det? Hvilke verktøy finnes? Hvordan løser vi bestemte situasjoner? Er det sånn at man ikke kan låte stort, luftig eller kraftig og med trøkk fordi man er få folk?

DANSESEMINAR FOR ALLE
Annasara Yderstedt
Skulle du ønske du var mer fri i lovsangen? Er du nysgjerrig på hvordan vi kan bruke hele kroppen i tilbedelse? Da er dette seminaret for deg. Sammen gjør vi enkle øvelser med bevegelse og dans og du vil få nye perspektiv og ta steg i frihet. Ingen danseerfaring eller tekniske ferdigheter kreves. Annasara er styremedlem i nettverket «Dans for Jesus».

BØNN+LOVSANG=SANT
Katrine og Daniel Sele
Vi opplever at bønn og lovsang komplimenterer hverandre. Dette er seminaret for deg som er nysgjerrig på hvordan disse kan gå sammen og hva følgene av det kan være. Kan Gen Z bli en generasjon som lever ut bønn og lovsang? Katrine og Daniel jobber til daglig i Ungdom i Oppdrag med Fire & Fragrance DTS på Grimerud.

TIDEMANN BORGE
NINA EIDE
MORTEN ALFSEN HAMMERSMARK
MONICA KILVÆR
MARCUS REIERSEN MOSSBERG
LARS KIRKEBY
KURT EIDE
KATRINE & ANDREAS SELE
JOHN YNGVAR SYVERTSEN
INGER-MARIE SKAUGSET LADE
DAG EIRIK HANKEN
ANDREAS HONNINGDAL FJELLVANG
FEDRIK LAUVLAND
MARGRETHE SKOGRAND
LASSE EID
JOAKIM BRUUN
MAGNUS VALSGÅRD
KRISTIAN RØYNERT
AMALIE JOHNSEN NORBØ
ASBJØRN KJØLBERG
BENDIK BRUUN
JOSTEIN PALMESEN
STIAN REINHARTSEN
RAGNHILD HIIS ÅNESTAD
LINE ENGESLAND
JENNY SOFIA BRUNS SUPHELLEN
JAN OVE KJØNDAL
CHRISTER GUNDERSEN
MARTIN GULBRANDSEN
Annasara Yderstedt
THOMAS NETELAND
LIV KAROLINE BØHLERENGEN
JOHANNES GROTH
DANIEL DAHL
SARAH LUNDBÄCK BELL
MATTIAS MARTINSON
HÅVARD ANDRÉ KILVÆR
KRISTINA DOROTHEA ØDEGAARD
VETLE JARANDSEN
KONRAD LUNDE
MARY ELIZABETH KOLSRUD
DAVID ANDRÉ ØSTBY
HÅVARD KILVÆR
HANNE MARTE JENSEN
CAMILLA AMUNDSEN
EMILIE ELLINGSEN
ØISTEIN ØVERGAARD
TOM HESKESTAD

PRAKTISK INFO

Gledens Herre - Marcus Jekteberg
Helt til himlen - John-Inge Rolfsnes, David André Østby
Jeg omvender meg - Vetle Jarandsen - Neteland
Kraften i korset - Filadelfia Kristiansand
Holder Urokkelig Fast - Pinse lovsang
Jesus er min frelser - Vetle Jarandsen
Alfa og Omega - Neteland
Hellig - Kollektivet Lovsang
Navnet Jesus - Impuls
Du gjorde meg hel - Kristiansand Bibelskole
Vi tror - Impuls
Preges av Deg - Stina Helene Lande
15. – 16. MARS

INVITERT

PÅMELDING