Tilbake til lovsang.no
24 - 25. mars 2023
OKS, Kjeller

Det er med stor glede at vi endelig igjen kan ønske deg og hele ditt team hjertelig velkommen til Lovsang23, 24. - 25. mars.

Velkommen!

Nå har endelig tiden kommet for at vi kan arrangere konferanse igjen, og vi gleder oss stort!

Vi ønsker å samle alle med hjerte for lovsang, kreative uttrykk og bønn til to dager med inspirasjon, utrustning og fellesskap. Dette er en konferanse for hele menigheten, med egne spor for ulike instrumenter, sangere, flim og foto, grafikere, dansere og teknikere. Gjennom flere fellessamlinger er målet å inspirere og bruke tid sammen i lovsang og tilbedelse.

Vi ønsker å løfte opp forbønnstjenesten i norske menigheter. Derfor inviterer vi de som er del av en forbønnstjeneste og alle med hjerte for forbønn til å bidra og bli utrustet på lik linje med lovsangere.

Leder du et lovsangsteam eller lovsangsarbeid i din menighet? Gå ikke glipp av lederdagen fredag 24 mars 12.00-16.30.

Lederdagen er lagt i forkant av Lovsang23 fordi vi ønsker å sette av god tid til en mer spisset undervisning og samtale rundt det å være leder i en lovsangssetting. Med dette håper vi også at det vil være lettere å bygge gode nettverk og relasjoner. Her får du undervisning om hvordan du kan utruste ditt team og menighet. Anbefales!

Pris: 290,-

Program

Lederdagen

11:30
Registrering lederdag
12:00
Lederdag
16:30
Pause til konferansestart

Fredag

Lederdagen

11:30
Registrering lederdag
12:00
Lederdag

Mer info her.

16:30
Pause til konferansestart

Konferanse:

18:00
Registreringen åpner
19:30
Åpningsmøte

Lørdag

09:00
Lovsang, bønn og nattverd
10:00
Morgenmøte
12:15
Seminarer

Mer informasjon kommer.

13:15
Lunsj

Lunsj på lørdagen er inkludert i prisen.

14:15
Spor

Se mer info her.

15:45
Fellessamling "Verkstedet"
17:00
Middag

Du kan velge middag ved bestilling. Begrenset antall.

19:00
Lovsangsfest og avslutningsmøte
22:00
Slutt

Når du melder deg på konferansen kan du velge mellom ulike spor. I påmeldingen velger du mellom akustisk gitar, bass, bønnetjeneste, dans, el-gitar, film og foto, grafikk, lydteknikk, lys, piano, skjerm, stryk- og blåseinstrumenter, synth, tracks, trommer eller vokal.

1
.
LOVSANGSLEDELSE

THOMAS NETELAND, KAROLINE NETELAND & MARIUS WIGARDT

Hva er det? Hvorfor trengs det? Hvordan gjør man det? Dette seminaret blir både en filosofisk, teologisk og praktisk reise inn i lovsangsledelsens mange aspekter.

2
.
LÅTSKRIVING

CHRISTIAN INGEBRIGTSEN

Christian har skrevet alt fra MGP-låter til lovsanger. Låtskriving har i hans egen erfaring to like viktige deler; inspirasjonen og håndverket. I dette seminaret deler han litt om hvor og hvordan vi kan finne inspirasjon, og noen nyttige verktøy til håndverket som vi kan bruke, enten det er til listepop eller lovsang.

3
.
Å LEDE FRIVILLIGE

HÅVARD KILVÆR, ØISTEIN ØVERGAARD, KRISTIN ROALDSNES & ELISABETH BERGUM

Lovsangsarbeid handler i stor grad om å lede frivillige. Hva kan vi forvente av frivillige, hvordan rekrutterer vi frivillige og hvordan inspirerer vi frivillige? Dette og mye mer får du svaret på i dette seminaret. I panelet sitter fire personer men lang erfaring fra å lede frivillige medarbeidere.

4
.
MUSIKKENS ÅNDELIGE POTENSIAL

ARVID PETTERSEN

I dette seminaret vil vi få høre om kraften i musikk og Guds skaperevne og kreativitet i musikken. Arvid har skrevet 400 sanger og jobbet med kristen musikk på heltid siden 1997. Han er opptatt av musikkens funksjon i kirken, og inspirerer til mangfold og grensesprengende perspektiv på musikk.

5
.
BØNN & LOVSANG

DANY TASSONE & ANDERS SKARPSNO

Er bønn og lovsang to forskjellige ting, eller to sider av samme sak? Dette er seminaret for deg som er nysgjerrig på hva som kan skje når lovsangstjenesten og bønnetjenesten kommer sammen. Anders Skarpsno og Dany Tassone er lovsangsledere med stor lidenskap for bønn. Anders er tilknyttet Bønneenteret i Levanger og Dany er tilknyttet bønnehuset Day & Night i Oslo.

6
.
TEKNIKK

TOM HESKESTAD M.FL

Dette er det selvfølgelige valget for deg som har en teknisk tjeneste i menigheten – enten det er lyd, lys, skjerm eller annet. Det er også et seminar for deg som leder tekniske medarbeidere, og ønsker å bli bedre kjent med de fantastiske menneskene som bruker sine tekniske og praktiske gaver i kirken.

7
.
LEDE BARN & UNGE I LOVSANG

MARTE JERPSTAD

Marte jobber i Soul Children-bevegelsen, er lovsangleder i Filadelfiakirken og snart ferdigutdannet menighetspedagog. I seminaret vil Marte bruke sin erfaring til å snakke om hvordan vi kan utruste barn og ungdom musikalsk og åndelig. Hvordan kan det se ut i praksis, og hvordan skal vi som ledere motivere, rekruttere, og trene ungdommene våre til å bli musikalske ledere?

8
.
KREATIVIET

ARILD SÆTHER

Arild har jobbet som illustratør siden 1990, og hans tegninger har preget en rekke kjente merkevarer i Norge. Du har garantert sett noe av det han har laget, kanskje uten å være klar over hvem som står bak. Av og til har han også laget malerier av bibelske motiver, og siden 1998 har han undervist i menigheter og på bibelskoler. Han ønsker å inspirere dem som har kreative gaver til å bruke dem til å bygge Guds rike.

9
.
DANS

ESTER FRANZEN AARSLAND

Ester er leder for Dans for Jesus, et nettverk som vil mobilisere, inspirere og utruste kristne til å ære Gud med dans. Hun har mye erfaring med dans i ulike sammenhenger, men brenner spesielt for dans i lovsang, og å utruste og utfordre kristne til å la kroppen bli en naturlig del av tilbedelsen.

JOAKIM BRUUN EDVARDSEN
SINDRE SUPPHELLEN
INGE ANDREAS JACOBSEN
TOM HESKESTAD
KRISTIAN RØYERT
Thomas Neteland
EGIL ELLING ELLINGSEN
ELISABETH BERGUM
SIMEN SAMUELSEN
DANY TASSONE
ARILD SÆTHER
Egil Svartdahl
Marie Hognestad
Arvid Pettersen
 FILIP SUNNESET JOHANNESEN
ANDERS SKARPSNO
Øistein Øvergaard
Lars Petter Berg
Marte Jerpstad
MORTEN ALFSEN HAMMERSMARK
Camilla Amundsen
LARS KIRKEBY
Kristin Roaldsnes
Emeline Braatlund Larsen
Anita Gjerlaug
EIRIK KAASA
KRISTINA DOROTHEA ØDEGAARD
David André Østby
THOMAS ANDRÉ HJELLESET
VETLE JARANDSEN
LIV KAROLINE BØHLERENGEN
Håvard Kilvær
JONAS PEDERSEN
MARI BØHLERENGEN
JOHANNES GROTH
Kemi The Rapper
ESTER FRANZEN AARSLAND
KONRAD LUNDE
Karoline Neteland
SAMUEL SOLBERG SKORPEN
Christian Ingebrigtsen
MATTIAS MARTINSON
JAN OVE KJØNDAL
JOHN-INGE ROLFSNES
IDA MARIE BJØRGE DYRØY
Marius Wigardt
Bjørn Aslaksen
TOVE & JAN HONNINGDAL

Praktisk informasjon

Smertens mann - John-Inge Rolfsnes
In Your Name - Oslo Misjonskirke Betlehem
Bare du - Salt Ung Lovsang
Ferdiglagte Gjerninger - John Willy Torp og David André Østby
Nå kan vi feire - Impuls
Igjen - Filadelfiakirken
En stjerne stiger opp - Oasenkirka
I et liv med Deg - Impuls
Kongenes Konge - Bildøy Bibelskole
Forny Oss Igjen - Roger Hemnes
Virkelig Fri - Get Focused
Det dyrebare Jesu blod - Torbjørn Simonnes