HJEM      SPOR      SEMINARER      PRAKTISK INFO      KONTAKT

spor

Velg ett spor som passer ditt tjenesteområde. Her vil du møte andre som spiller samme instrument eller deler samme tjeneste som deg. Samlingen vil inneholde nettverksbygging, samtale og inspirerende og praktisk undervisning fra noen av Norges fremste på sine felt.

NB! Du melder deg på spor når du booker din plass på konferansen.

 

VOKAL

Hvordan kan du bruke stemmen på en riktig måte, og hva er en sangers rolle i et lovsangsteam? 

 

EL.GITAR

Hva er el-gitaristens rolle i et lovsangsteam, og hvordan kan du utvikle soundet og gaven din?

 

AKUSTISK GITAR

Hvordan kan du utvikle din spillestil og hva er din rolle i et lovsangsteam når du spiller akustisk gitar? Inge Andreas Jacobsen er en dyktig musiker og gitarist med bred erfaring. Han vil undervise om hvordan man kan bruke akustisk gitar i lovsang på forskjellige måter. 

 

BASS

Hvilken rolle har bassisten i lovsangsteamet? Jonny Sjo er en av Norges beste bassister. Han spiller bass i bandet D'sound i tillegg til å spille med diverse norske og utenlandske artister. Sammen med bassist Lars Kirkeby vil det bli undervist om bassistens rolle i forskjellige lovsangsteam. 

 

TROMMER

Hva er trommisens rolle i et lovsangsteam? Rolf Wam Fjell er en anerkjent trommis med bred erfaring. Han tar turen fra Sydney for å undervise om hvilken rolle trommisen har. 

 

PIANO

Hva er pianistens rolle i et lovsangsteam, og hvordan spiller man piano når man spiller sammen med andre? Ole Kristian Kogstad er en aktiv pianist i kor, band, kirker og festivaler, i tillegg til å undervise i musikk på NLA Høgskolen Staffeldtsgate. Han vil undervise om hvilken rolle pianisten har.  

 

SYNTH

Her får du gode råd om å finne riktige lyder og utvikle seg som synthist. Anders Egeland kommer i år for å undervise i synth. Han er aktiv i lovsangsarbeidet i IMI kirken Stavanger. 

 

SKJERM OG GRAFIKK

Hvilken rolle spiller grafikere og storskjermoperatrøer i et lovsangsmiljø? 

 

LYDTEKNIKK

På hvilken måte er lydteknikkeren en del av lovsangsteamet, og hvordan kan man utvikle gaven sin? I år har vi fått med oss Morten Becker og Filip Sundbäck til undervise. Disse har bred erfaring innen lydteknikk; den lokale kirken og store konferanser. 

 

HOVEDLEDERE

Dette er spor for deg som er lovsangspastor, hovedleder eller teamleder. Nettverksbygging og samtale vil stå i fokus, men du vil også få input fra styret i Lovsang.no og andre norske lovsangspastorer og –ledere.

 

DANS

 

Hvordan kan vi bruke dans i gudstjenestene? Ester Aarland er med som danser i Impuls og IMI kirken. Hun skal undervise i dans og hvordan dette kan kobles inn i gudstjenesten.

 

STRYK OG BLÅS

Hvordan kan vi ha med strykere og blåsere i gustjenesten? I år har vi med oss Lars Berg og Arild Stav som begge har lang erfaring med å jobbe med strykere og blåsere i gudstjenester. Lars Berg er til daglig en anerkjent oboist i Den Norske Opera og har i mange år spilt og ledet det musikalske arbeidet i Filadelfiakirken Oslo. Arild Stav en er anerkjent musiker i den norkse musikkbransjen og spiller saksofon og klarinett. 

 

FILM OG FOTO

Hvilken rolle spiller film og foto i kirker og lovsangsmiljø? I år har vi fått med oss den anerkjent fotografen Øyvind Ganesh. Han har bred erfaring innen film og foto; både kommersielt og i kirker.