SPOR

Vi tilbyr 15 ulike spor under lovsang18. Du velger hvilket spor du ønsker å delta på når du melder deg på konferansen.

Du kan velge mellom følgende spor: Vokal, piano, synth, tracks, el-gitar, akustisk gitar, bass, trommer, stryk & blås, lydteknikk, lysteknikk, skjerm & grafikk, film & foto, dans og bønn.

 

SEMINARER

Du kan velge mellom seks spennende seminarer:

1. Band

Dette er et praktisk seminar for deg som spiller i band og lovsangsteam. Seminaret ledes av Konrad Lunde som er musikkansvarlig i Filadelfiakirken Oslo og har lang erfaring som musiker og bandleder. Sammen med et panel av dyktige lovsangsmusikere vil han blant annet snakke om hvordan man få til et godt samspill, hvordan man utvikler seg som musiker, musikerens plass i lovsangsteamet og mye mer.  

2. Lovsangsledelse

Josefina Gniste er en svensk lovsangsleder med mange års erfaring som sanger, lovsangsleder og lovsangspastor. Hun vil gi deg sine beste tips og råd om hvordan man leder i lovsang.

3. låtskriving

Tim Hughes er en kjent lovsangsleder og låtskriver fra England. Han er for tiden pastor i Gas Street Church i Birmingham, men er også kjent som låtskriveren bak sanger som «Happy Day», «Here I Am to Worship» og «Beautiful One». Tim vil gi deg sine beste tips om låtskriving.

4. kreativitet

David André Østby er lovsangspastor i Filadelfiakirken Oslo, og kjent som lovsangsleder og låtskriver. I dette seminaret vil han, sammen med spennende gjester, hjelpe deg til å tenke stort om dine kreative evner og muligheter. Et seminar som vil strekke, utfordre og motivere deg.

5. bønn

Lovsang og bønn er to sider av samme sak. Øistein Øvergaard, lovsangspastor i IMI-kirken, leder et seminar som både er relevant for bønnefolk og lovsangsfolk.

6. teknikk

Dette er seminaret for deg driver med teknikk. Her vil du blant annet møte Jeff Sandstrom, Christ Tomlins faste lydmann. Dette seminaret vil både motivere og utvikle deg som tekniker i kirken.

7. Dans

Dette seminaret er kun for dem som har meldt seg på dansesporet. Instruktør er Lauren Severson.