Det sier seg selv at Lovsang.no trenger og fortjener en nettside som kan tjene til mye mer enn bare å informere. Vi har laget en helt ny side som vi håper kan inspirere, utruste og være nyttig for deg. 

Dette er ikke bare en nettside for lovsangsledere eller sangere. Den er ment til å være for alle som er involvert i menighetens kreative arbeid. Siden er designet slik at mennesker fra ulike kirkefellesskap i hele landet deler av sin erfaring, ekspertise og det de brenner for. 

Dette skal være en levende side. Allerede nå når siden presenteres på Lovsang16 ligger det mellom 20-30 innlegg ute. I tiden fremover vil det jevnlig legges ut nyttig innhold du kan bli inspirert av, bruke praktisk i din tjeneste, lære litt mer av og bli oppbygget av.

Vi håper denne siden som er et viktig verktøy i vårt nettverk vil bli til stor velsignelse og at du vil besøke den ofte og dele innholdet med mennesker rundt deg. 

Gud velsigne deg og gratulerer med ny nettside!

Alt godt, 

Stig-Øyvind Blystad
Redaktør i Lovsang.no og lovsangsleder i United Oslo