Det er så sterkt å stå sammen med dere, over 1.000 (!) lovsangsfolk fra nord til sør i Norge. Denne helgen fikk vi stå sammen i vill begistring, men også være sammen i det dypt seriøse. Jeg elsker det! Det er levende og ekte. Vi har et oppdrag som så uendelig viktig, men gleden i Jesus er vår styrke!

Gud har gjort så mye denne helgen! Helbredelser, fornyede kall, sterke møter med Gud og vitnesbyrd om at LOVSANG16 har vært livsforvandlende. Send gjerne inn vitnesbyrd til oss! (info@lovsang.no eller via www.lovsang.no )

Den er så gledelig å se hvordan enheten mellom oss i lovsangstjeneste i Norge bare vokser og vokser. Fra alle mulige sammenhenger rundt omkring i Norge, samlet for å bli utrustet, inspirert, ta med nyttige ressurser hjem, få nye relasjoner og ikke minst få et større og klarere bilde av hva Gud har på hjertet for Norge. LOVSANG16 ble mer enn det vi håpet og trodde det skulle bli. Vi sitter virkelig igjen med en sterk opplevelse av at vi får være med på noe som Gud holder på med i Norge.

TAKK! til alle dere 120 medarbeidere som har gjort dette mulig! Det er så sterkt å se engasjementet og viljen til å strekke seg langt for at dette skulle få stor betydning for deltagerne. Takk også til alle dere som prioriterte dette. La oss stå på med fornyet forventning til hva Gud kan gjøre i menighetene våre. Gud er den samme der som på LOVSANG16!

Øistein Øvergaard
Leder for lovsang.no